torsdag 24 april 2014

Äntligen i Stockholm!!

Äntligen är jag i Stockholm hos Jossan!! Vilket välkomnade jag fick på Arlanda med skylt och allt!
Hon hade gjort ostkroksbakelse,  himmel så gott det var!! Det kan jag rekommendera.
 
OSTKROKSBAKELSE
8 skivor formfranska
125 g majonnäs
0,5 dl vispgrädde
3-4 msk kalles kaviar
2 msk dill, hackad
2 msk gräslök, hackad
2 msk rödlök, hackad
GARNERING  ostkrokar  räkor  dill  citron  svart kaviar
 
Gör så här:
Brödskivorna formas till rundlar med hjälp av ett glas som trycks genom brödskivorna.
Hacka dill, gräslök, rödlök och blanda samman med majonnäs, vispgrädde och kaviar. Rör om. 
Bred röran på rundlarna och stapla två på varann sedan bredes röran även runt om.
Ta en platspåse och häll i ostkrokar. Pys ut luften och mosa sedan påsen med händerna så ostkrokarna blir helt smulade. 
Häll upp ostkroks-"smulet" på ett fat och rulla bakelserna i detta. 
Garnera med räkor, dill, citron och svart kaviar.
Detta receptet är från recept.nu från Halv 8 hos mig.

1 kommentar: