lördag 10 januari 2015

Miss Candyfloss!

I veckan så hade jag den äran att få fotas för ett fantastiskt klädmärke som heter Miss Candyfloss. De har ingen fysisk butik utan en webshop. Men sen har de en mängd olika återförsäljare runt om i världen. Dessa bilderna är "bakom kulisserna-bilder" som Linda tog. Linda som jobbar på Salong Etage som brukar göra mina fina frisyrer, så även denna dagen.

 Den andra ljuvliga modellen är Annika, en tjej från Malmö som är Miss Candyfloss mest använda modell och man kan väl säga ansiktet utåt för kläderna. Fantastiskt kul att även få träffa Noemi och Adele som är tjejerna bakom dessa fantastiska kläder!

De färdiga bilderna kommer användas till deras "Lookbook" för Vår- & Sommarkollektionen. Till affischer och marknadsföring på mässor och till återförsäljare. Några bilder släpps nog på deras Facebook i början på februari!

Här är lite bilder som jag tog med mobilen under dagen så inte lika bra kvalité på dem. De är i svartvitt för att man inte ska se färgerna på kläderna nu innan de är ute på marknaden! 

2 kommentarer:

  1. Vad är det för ett fantastiskt ställe ni plåtar på?! Ser ju fantastiskt ut!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är på Bellas Place i Bromölla !

      Radera